A Biblia Hete Vizsolyban
Képes beszámoló

2008. augusztus 13. - hatodik nap
(szerda); KÉPGALÉRIA

A Biblia Hetének hatodik napján a Református gyülekezeti teremben a Gyereksarokban, ismét volt arcfestés, bibliai vetélkedő és ügyességi verseny a rendezvényre érkező gyerekek részére.
A Római katolikus templomban a miskolci Jezsuita Gimnázium kisdiákjai Szent Pál Apostol életéről misztériumi játékot adtak elő.

Kora délután kellemes hangulatot adott a Főtéren a Larissa görög fúvós zenekar koncertje, akik előadása megállásra késztette a településen áthaladó gépkocsis utasokat is, így sokan élvezték a térzene kellemes hangulatát az ismert dallamok felcsendülését.

A Református gyülekezeti teremben az Interaktív Színház is záró programját tartotta.

A Vizsolyi Biblia Hete programsorozatát a Református templomban Rákász Gergely nagy sikerű élvezetes orgonakoncertje zárta.

Augusztus 11-én Vizsolyba, a református templomba érkezett a Tiszáninneni Református Egyházkerület "Vándor Biblia kiállítás"-a. Így a Vizsolyiak, illetve a Vizsolyba érkezett vendégek, turisták a vizsolyi biblia és a napi programok megtekintése mellett megtekinthették a kiállítás anyagát is. A kiállítás anyaga 2008. augusztus 22-ig tekinthető meg a templomban.

 

Vizsolyi Idegenforgalmi és Ifjúsági Központ

Mezei Olivér készítette a biblia éve tiszteletésre, melyet a faluház
szentelésekor ajándékozott a katolikus plébánosnak, a református lelkésznek
és a polgármesternek.

 

 

© 2003 - 2022 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.