A Biblia Hete Vizsolyban
Képes beszámoló

2008. augusztus 11. - negyedik nap
(hétfő); KÉPGALÉRIA

A rendezvénysorozat negyedik napjának kezdetén az elmúlt napi esőzések következményeként az eredeti helyszíntől el kellett térni, mivel a Kőbánya talaja nagyon felázott. Így, a hét első napjának programsorozatát a Szabadidőparkban nyitották meg a Szentesi zsoldosok látványos haditorna bemutatójukkal.

Református gyülekezeti teremben e napon is nyitva volt a Gyereksarok, ahol ismét nagyon sok gyerek gyűlt össze. Arcfestés, bibliavetélkedő és ügyességi versenyek kerültek lebonyolításra.

A délutáni program a Biblia Hetéhez illeszkedően Biblianyomtatási versennyel indult, majd az Interaktív Színház iránt érdeklődők ismerhették meg a Biblia egy-egy történek feldolgozásával az érzelmekre ható előadást.

A Faluházban a Jákim Stúdió: Gyügyü a hangya című színdarabot adta elő, mely iránt nagy volt az érdeklődés.

A Filmklub után megkezdődött a Szabadidőparkban a negyedik nap esti programja. Elsőként Pintér Béla és a csemeték keresztyén könnyűzenei koncertje aratott nagy sikert minden korosztály körében, de a gyermekek részére külön élményt jelentett a színpadi közreműködésük. E hangulatos program után a Vészbejárat keresztyén rap együttes koncertet adott, majd a napi programot a Miglécről érkezett Színjátszók zárták.

 

Vizsolyi Idegenforgalmi és Ifjúsági Központ

Mezei Olivér készítette a biblia éve tiszteletésre, melyet a faluház
szentelésekor ajándékozott a katolikus plébánosnak, a református lelkésznek
és a polgármesternek.

 

 

© 2003 - 2022 Minden jog fenntartva! Me-NET Student Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.